social

Social media heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Social Media kanalen als Twitter, LinkedIn en Facebook zijn uitstekende tools om tegen lage kosten groei voor uw website en onderneming te realiseren.

Via Social Media compagnes kunt u bijvoorbeeld actualiteiten, vacatures, events en promoties met uw netwerk delen. Wij kunnen u desgewenst ondersteunen in het maken van een uniforme uitstraling (huisstijl) en automatische koppelingen tussen uw website en de diverse social media kanalen. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om updates via enkele muiskliks automatisch over 50+ social media kanalen te verspreiden. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Wvv Innovations BV, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, graag staan we voor u klaar.
Wij werken zowel voor grote als voor kleine ondernemingen. Uiteraard kunt u ook voor eenmalige opdrachten bij ons terecht.

Quick Support

0416 – 56 03 40

Via de icoontjes  bovenaan uw scherm kan u onze social media profielen bekijken.

error: