pos

Aan de hand van de marketingstrategie bedenken we meerdere concepten.
Conceptontwikkeling is veelal de basis. De eerste stappen van het externe en interne communicatieproces. Het in kaart brengen van behoeften en het afstemmen van mogelijkheden. Het verkennen van richtingen en het kiezen van de juiste vorm. Een goed concept is direct te vertalen naar vormgeving en inhoud, eenduidig en herkenbaar.

Bij conceptontwikkeling kunt u breed denken aan de nieuwe look en feel van al uw communicatie-uitingen, maar ook heel projectmatig aan een enkele brochure.
Graag denken wij met u mee over het versterken van uw merk. Een nieuwe campagne en emotie in tekst en beeld.

Bij positioneren gaat het om het verwezenlijken van een mentale plaats, een zogenaamde breinpositie. Anders gezegd: een plek in het hoofd van mensen. Het kenmerk van een goed concept is dat het onderscheidend, geloofwaardig en relevant is. Dat is de essentie van positioneren. Het draait uiteindelijk om uw merk op een zodanig identificeerbare manier neer te zetten zodat deze aansluit bij het verwachtingspatroon van de gebruikers en belanghebbenden.

Wvv Innovations BV, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, graag staan we voor u klaar.

Boosting Your Business

Als manager of ondernemer, weet u, dat het in een dynamische bedrijfsomgeving belangrijk is om uw website te optimaliseren, social media te integreren en zoekmachine optimalisatie toe te passen. Alleen hoe laat u uw business (online) groeien? Terwijl er nog genoeg andere zaken in uw onderneming spelen. WvV Innovations BV is een full service aanbieder van webdesign, marketing, identity design, video animaties, software ontwikkeling en aanverwante internet services. Naast het maken van websites kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat deze in de top resultaten van Google en andere zoekmachines worden weergegeven. Aanvullend kunnen wij u ondersteunen in de promotie van uw website en onderneming.

Kwalitatief goede dienstverlening, toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen en heldere / scherpe tarieven zijn het uitgangspunt, no nonsence! Wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen, uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor eenmalige opdrachten en of het beheer van uw huidige website.

pay1

1 (78)

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
W W W . E Q D E S I G N . N L

Vanaf

Slide background

WE SUPPORT AFRICAN CHILDREN

www.ankambofoundation.org

Slide background

WE SUPPORT AFRICAN CHILDREN

www.ankambofoundation.org

Slide background
Slide background
Slide background

UW HOUTEN VLOER WEER ALS NIEUW

Hout is een natuurproduct. Daarom is elke houten vloer uniek. Deze verdient dan ook een unieke aanpak wat onderhoud en reparatie betreft. Goedschuren.nl - al meer dan twintig jaar ervaring - weet dat als geen ander. Uw houten vloer weer als nieuw - het kan.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

wvvsmal

error: