Marketingstrategie

Wij adviseren u graag over uw marketingstrategie en helpen u bij het bepalen van de richting van uw bedrijf, merk, product of dienst. Uitgewerkt in een helder plan met scherpe analyse. In welke fase van het marketingproces uw onderneming zich ook bevindt, Wij kunnen op elk gewenst moment instappen.

Boosting your business

Onze marketeers ontwikkelen en activeren merken voor onze ambitieuze opdrachtgevers. Daarin combineren wij creatieve strategie en strategische creativiteit met de kansen van de digitale wereld. Of het nu om branding, advertising of digitale marketing gaat, ons doel is om via unieke, interactieve en innovatieve communicatie, mensen aan merken te verbinden. Wij werken voor opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg.

btn_contact

Hoe onderscheidend is uw organisatie?

           Wij begeleiden u naar succes      video

marketingstrategie

Digitale wereld

De wereld wordt steeds digitaler en mobieler als gevolg op de toegenomen informatievoorziening en behoefte. Mensen communiceren 24-7 en in een razend tempo. Deze nieuwe ontwikkeling brengt kansen en uitdagingen met zich mee. Niet alleen voor mensen, maar ook voor organisaties en merken. Om relevant, onderscheidend en betrokken te blijven moeten zij voortdurend innoveren. In een wereld waar de ‘spelregels’ snel veranderen en consumenten steeds veeleisender worden, is dat geen eenvoudige opgave.

Hier komt Wvv Innovations in beeld. Via innovatieve communicatie bouwen en accelereren wij merken, graag ondersteunen wij u in het ondernemerschap.

Bekijk het overzicht van onze dienstverlening

Conventionele of digitale marketing?

Uw naamsbekendheid vergroten? Uw producten of diensten nader onder de aandacht brengen? Of gaat u een nieuw product lanceren?

Reclame is de uitgelezen manier om uw bedrijf, product of diensten te promoten. Dit kan conventioneel, met zogenaamde print reclame (denk aan dagblad en tijdschrift advertenties, flyers en folders), via de mogelijkheden die internet en social media ons bieden of middels een combinatie van meerdere media.

Als specialist in (online) marketing denken wij met u mee en adviseren welke vorm in uw geval het meest effectief is. We realiseren voor elke campagne een op maat gesneden aanpak, zodat u verzekerd bent van de optimale inzet van uw budget. Naast complete campagnes kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor het ontwerp van losse  uitingen zoals advertenties, flyers, folders, autobelettering, gevelreclame, billboards, banners, logo’s of websites. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat u verrassen door onze verfrissende aanpak.

0416 - 56 03 40

Of uw plannen nu groot of bescheiden zijn, wij leren u graag kennen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken als

  • Merkstrategen (business, branding, marketing)
  • Creatieven (copy, design, digital)
  • Digitale consultants (web, apps, sem, seo, smm)
  • Ontwikkelaars (online, mobile, products)

U zocht op:

  • Marketeer
  • Goede marketeer
  • Marketeer gezocht
  • Vacature marketeer
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
W W W . E Q D E S I G N . N L

Vanaf

Slide background

WE SUPPORT AFRICAN CHILDREN

www.ankambofoundation.org

Slide background

WE SUPPORT AFRICAN CHILDREN

www.ankambofoundation.org

Slide background
Slide background
Slide background

UW HOUTEN VLOER WEER ALS NIEUW

Hout is een natuurproduct. Daarom is elke houten vloer uniek. Deze verdient dan ook een unieke aanpak wat onderhoud en reparatie betreft. Goedschuren.nl - al meer dan twintig jaar ervaring - weet dat als geen ander. Uw houten vloer weer als nieuw - het kan.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
error: