Commercial

De uitdaging om in 20 seconden communicatief te pieken met beeld en geluid motiveert ons om creatief tot het uiterste te gaan. Wij reduceren de boodschap tot de kern en bedenken een origineel concept. Vaak met een knipoog. Wij weten de perfecte locaties,
de goed gekozen acteurs en de passende props te vinden. Met precies de juiste voice-over en dat lekkere deuntje. Deze ingredienten maken de spots opvallend en tot een succes.

Video en multimedia is de discipline waar het voor ons mee begon. Nog steeds zijn basic bedrijfsfilms en betoverende videopresentaties een belangrijk deel van ons werk. Van een relatief eenvoudige powerpoint presentatie of een internet filmpje tot een complete audiovisuele beleving in HD, verdeeld over meerdere beeldschermen. Altijd zijn creativiteit en kwaliteit als duidelijke signatuur aanwezig.

Welkom bij Qvideo, uw partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Of het nu om een commercial, website, huisstijl of een geheel concept gaat, graag staan we voor u klaar.

Commercial – Uw boodschap in beeld & geluid, Efficient, onderscheidend & creatief

Reclame & media diensten:

Overzicht overige diensten

Reclame

Conventioneel of internet?

Commercial

TV – internet – narrowcast

MKB bedrijfsvideo

Video development & promoties vanaf € 499

Internet Marketing

Verbeter uw online vindbaarheid

Brochures & Flyers

Exclusief & professioneel

Video website

Integreer video & media binnen uw website

Narrowcasting

Uw boodschap in beeld en geluid voor bijvoorbeeld uw showroom of etalage

strat

Digitale wereld

De wereld wordt steeds digitaler en mobieler als gevolg op de toegenomen informatievoorziening en behoefte. Mensen communiceren 24-7 en in een razend tempo.
Deze nieuwe ontwikkeling brengt kansen en uitdagingen met zich mee. Niet alleen voor mensen, maar ook voor organisaties en merken. Om relevant, onderscheidend en betrokken te blijven moeten zij voortdurend innoveren. In een wereld waar de ‘spelregels’ snel veranderen en consumenten steeds veeleisender worden, is dat geen eenvoudige opgave.

Hier komt Wvv Innovations BV in beeld. Via innovatieve communicatie bouwen en accelereren wij merken, graag ondersteunen wij u in het ondernemerschap.

error: